Opus Atrium

U prošlosti se pod magnetoterapijom uglavnom podrazumijevalo djelovanje statičkog magnetskog polja na ljudsko tijelo. Korišten je prirodni magnetizam pojedinih stijena, primjerice magnetita, a kasnije i umjetni trajni magneti. Danas, međutim, postoje elektronički uređaji koji stvaraju niskofrekventna pulsirajuća magnetska polja sa značajnim ljekovitim učincima. Ovo pulsirajuće magnetsko polje potpuno je bezopasno za ljude kao i za životinje. Naprotiv, njegov utjecaj na živi organizam je izuzetno povoljan.

Niskofrekventno pulsirajuće magnetsko polje pozitivno utječe na biokemijske i biofizičke reakcije u stanicama i među stanicama živog organizma, poboljšava propusnost staničnih membrana, koja je narušena zbog bolesti. Rezultat ovog procesa je činjenica da su stanice u većoj mjeri opskrbljene kisikom i drugim aktivnim tvarima, poboljšava se proces metabolizma. Utjecaj živih stanica primjećuje središnji živčani sustav koji preko imunološkog sustava pokreće procese samo-izlječenja u tijelu, stoga ima izravan učinak potpore liječenju na osobu, čime pozitivno utječe na psihičku i tjelesnu dobrobit pacijenta.

Pulsna magnetoterapija je stoga komplementarna metoda uobičajenim postupcima liječenja i sve više se koristi u toplicama i medicinskoj rehabilitaciji.

cijeli set- Cijena: 3300 €

Magnetoterapija

PRIRODNA POMOĆ PRI LIJEČENJU BOLI I POREMEĆAJA POKRETLJIVOSTI

Solna terapija

PRIRODNA RESPIRATORNA POMOĆ ZA LAKŠE DISANJE

Mountain salt pipe je praktičan prijenosni inhalator koji sadrži kristale soli iz rudnika soli iz Praida u Transilvaniji.
Slana mikroklima nastala udisanjem kroz The Mountain salt pipe smiruje i čisti stanice dišnog sustava. Prilikom udisanja, vlaga iz zraka koja prolazi kroz kristale soli upija čestice soli mikronske veličine, koje zatim ulaze u dišni sustav pri svakom udisaju, donoseći korisne učinke terapije prirodnom soli. Sadržaj natrija u soli potiče prirodne mehanizme čišćenja, koji ispiru sve nečistoće s površine stanica koje oblažu pluća.

NEKOLIKO MINUTA REDOVNE DNEVNE UPOTREBE: Pomaže vam da lakše dišete , pomaže u čišćenju dišnog sustava, pomaže u oporavku od respiratornih bolesti, dopunjuje tradicionalni medicinski tretman

MOGU SE SMANJITI SIMPTOMI:
Astme, Respiratorne alergije (alergijska astma, alergijski rinitis), Kronična opstruktivna plućna bolest (KOPB), Krup, Bronhitis, Hrkanje, Apnea, Preostali respiratorni problemi nakon prestanka pušenja

Aktivni sastojci: kristali soli miocena, sastavljeni od natrijevog klorida, magnezija i kalcija.
Vrećice su zamjenjive. Aktivni sastojci mogu trajati do 5 godina pri normalnoj uporabi (15-25 minuta dnevno).

set – Cijena: 70 €

svi proizvodi

Magnetoterapija

Cijena: 3300 €

Solna Terapija

Cijena: 70 €

Ekstrakti

Uskoro u ponudi…

Kontaktirajte nas

Otkrijte prednosti magnetoterapije i solne terapije

Scroll to Top